Rotterdam Ahoy
11 - 12 september 2024

Nieuws

Geslaagde eerste editie ARCHITECT@WORK in metropoolregio Amsterdam

6 oktober 2023

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vond ARCHITECT@WORK The Netherlands plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Met ruim tweeduizend bezoekers was het een geslaagde eerste editie in de metropoolregio Amsterdam.

Vanwege het succes gaat het event jaarlijks door, afwisselend in Rotterdam en in de Amsterdam regio.

Na deze editie in de metropoolregio Amsterdam komt het event in september van 2024 weer terug naar Rotterdam.

Meer info

ARCHITECT@WORK komt in 2023 naar metropoolregio Amsterdam

14 november 2022

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 strijkt ARCHITECT@WORK neer in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de metropoolregio Amsterdam. Rond het thema ‘Healthy Materials’ organiseert Architectenweb opnieuw een lezingenprogramma.

Meer info

ARCHITECT@WORK was als vanouds

23 september 2022

Op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022 vond ARCHITECT@WORK The Netherlands plaats in Rotterdam Ahoy.

Met 3.580 bezoekers was het event goed bezocht. Rond de stands van de tweehonderd exposanten was de dynamiek als vanouds.

Vanwege het grote succes van het event vindt ARCHITECT@WORK The Netherlands vanaf nu niet langer tweejaarlijks plaats maar wordt de frequentie jaarlijks.

Als locatie wordt daarbij afwisselend Rotterdam Ahoy en TAETS op het Hembrugterrein in Amsterdam (Zaandam) aangedaan.

Na deze editie in Rotterdam komt het event in september van 2023 dus naar de metropoolregio Amsterdam en in 2024 weer terug naar Rotterdam.

Meer info

Lezingenprogramma ARCHITECT@WORK met onder andere Paolo Russo (Stefano Boeri Architetti) en Michaël Ghyoot (Rotor)

1 september 2022

Op ARCHITECT@WORK, dat op 14 en 15 september 2022 plaatsvindt in Rotterdam, zullen overal gezonde materialen te vinden zijn: bij de vele exposanten, in een materialententoonstelling, in een fototentoonstelling, en in het lezingenprogramma dat Architectenweb heeft samengesteld rond het thema ‘Healthy Materials’. Sprekers zijn onder meer Eric-Jan Pleijster (LOLA Landscape Architects), Paolo Russo (Stefano Boeri Architetti), Raoul Vleugels (Werkstatt) en Michaël Ghyoot (Rotor).

Meer info

ARCHITECT@WORK staat in teken van ‘Healthy Materials’

11 juli 2022

Op ARCHITECT@WORK, dat op 14 en 15 september 2022 plaatsvindt in Rotterdam, zullen overal gezonde materialen te vinden zijn: bij de vele exposanten, in een materialententoonstelling, in een fototentoonstelling, en in het lezingenprogramma dat Architectenweb heeft samengesteld. De eerste sprekers zijn nu bevestigd: architect Paolo Russo van Stefano Boeri Architetti en architect Michaël Ghyoot van Rotor.

Meer info

Negende editie in het teken van ‘Healthy Materials’

13 juni 2022

Op woensdag 14 en donderdag 15 september vindt de negende editie van ARCHITECT@WORK Rotterdam plaats. Dit vooral op (interieur)architecten gerichte event loopt onder het thema ‘Healthy Materials’, waarbij de focus niet enkel ligt op het materiaal en de productie ervan, maar ook op alle processen die een product doorloopt.

Meer info

A@W Rotterdam 2022 is gelanceerd!

23 november 2021

Op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022 opent de Rotterdamse Ahoy weer haar deuren voor de 9e editie van ARCHITECT@WORK Rotterdam.

In oktober heeft ARCHITECT@WORK Kortrijk met succes bewezen dat het weer tijd is om in te zetten op dat kostbare face-to-face contact waar iedereen in de sector zo naar verlangt.

Meer info

Licht op groen voor ARCHITECT@WORK Rotterdam

11 augustus 2020

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, vindt ARCHITECT@WORK Rotterdam definitief plaats op 16 en 17 september 2020. Op de editie presenteren zo’n tweehonderd exposanten hun innovaties. Rond het thema ‘future-proof’ zijn daarnaast verschillende tentoonstellingen te zien en organiseert Architectenweb wederom het seminarprogramma.

De afgelopen periode heeft het team gebruikt om het concept van ARCHITECT@WORK zo aan te passen dat de beursvloer voor iedereen een coronaveilige omgeving is geworden en dat tegelijkertijd de beleving ervan – met het sfeervolle lichtplan, het unieke standenconcept, de uitgebreide en gratis catering – overeind is gebleven.  A@W is er klaar voor.

Meer info

ARCHITECT@WORK introduceert next level lead generation door een gloednieuwe hybride dimensie toe te voegen aan alle events!

11 juni 2020

Het is algemeen geweten dat face to face contact de ultieme boost is voor al uw relaties, of die nu privé of zakelijk zijn. Het is hét type contact dat ons in staat stelt om iemands lichaamstaal correct te interpreteren, dat onze basisnood aan menselijk contact invult, het face to face contact dat zorgt voor de nodige transparantie en dé basis bij uitstek is waarop sterke, zakelijke en lange-termijn relaties gefundeerd zijn.

Net daarom zijn wij ervan overtuigd dat de tijd nu, méér dan ooit, rijp is om te investeren in de professionele live events zoals ARCHITECT@WORK. Ons unieke concept is het meest optimale en kosten efficiënte event om uw recentste productinnovaties live voor te stellen aan een zorgvuldig geselecteerde community van architecten en interieurarchitecten, dit op de meest uiteenlopende locaties in Europa én daarbuiten.

Ons all-in concept wordt u gebracht in dezelfde gemoedelijke en vertrouwde sfeer, maar bovenal in een bijzonder veilige omgeving waarbij alle sanitaire voorzorgsmaatregelen maximaal gerespecteerd worden. Uw gezondheid en veiligheid zijn een absolute prioriteit voor ons team!

De voorbije jaren waren we voor onze events al heel gedreven op zoek naar een goede balans tussen sterke, innovatieve on site content en waardevolle complementaire digitale elementen.

De recente ontwikkelingen hebben onze research echter in een stroomversnelling gebracht en ARCHITECT@WORK is trots jullie te melden dat we vanaf september 2020 next level lead generation zullen introduceren, als onderdeel van ons strategisch plan om een hybride laag toe te voegen aan al onze events.

Meer info

ARCHITECT@WORK – LOCAL IS THE NEW GLOBAL

13 mei 2020

Het is ondertussen wel duidelijk dat de strenge, maar noodzakelijke maatregelen die overal in Europa en de rest van de wereld genomen werden in de strijd tegen COVID-19, onze levens – zowel privé als professioneel – behoorlijk omvergegooid hebben.

Het goede nieuws is echter dat deze maatregelen succesvol bleken: de curve van besmettingen is aan het afvlakken of is inmiddels afgevlakt en meerdere, gefaseerde exit scenario’s worden momenteel geïmplementeerd in de verschillende landen waarin wij actief zijn.

Wij vertrouwen er dan ook op dat ons uniek concept meer dan ooit zijn waarde zal bewijzen: elke editie van ARCHITECT@WORK wordt namelijk nationaal/regionaal georganiseerd, precies daar waar een bijzonder sterke community aan architecten en interieurarchitecten gevestigd is.

Meer info

We are all in this together!

26 maart 2020

COVID-19 heeft onze levens, zowel professioneel als privé, serieus in zijn greep. Dat onze gezondheid nu prioritair is, is dan ook vanzelfsprekend.

Ons team volgt de situatie uiteraard op de voet, maar willen graag benadrukken dat de najaarsedities van ARCHITECT@WORK 2020 ingepland blijven zoals initieel voorzien. Wij werken momenteel – van uit onze respectievelijke home offices – keihard verder om deze edities grondig voor te bereiden en kijken er dan ook naar uit om jullie snel opnieuw te kunnen ontmoeten op ARCHITECT@WORK.

Meer info

Innovatieve benaderingen en producten centraal op drukbezocht ARCHITECT@WORK

20 september 2018

Op woensdag 12 en donderdag 13 september 2018 bezochten meer dan 4.750 architecten, interieurarchitecten en andere ontwerpers ARCHITECT@WORK in Rotterdam. Rond het thema van de tweejaarlijkse editie, ‘Architectuur en Licht’, organiseerde Architectenweb een succesvol lezingenprogramma.

Meer info

ARCHITECT@WORK staat in teken van 'Architectuur en Licht'

12 juni 2018

Om de twee jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats in Nederland. Na de 14 internationale edities van vorig jaar is het nu uitkijken naar de zevende editie in Rotterdam Ahoy op 12 en 13 september 2018. In 2018 en 2019 worden ook een aantal nieuwe organisaties aan het reeds uitgebreide internationale aanbod toegevoegd: Turijn, Madrid, Bilbao, Wiesbaden, Hamburg en Oslo.  

Meer info

Volg ARCHITECT@WORK op Instagram!

10 januari 2017

Benieuwd waar onze teams dagelijks mee in de weer zijn? Zin om de sfeer op een bepaalde editie op te snuiven? Enthousiast om zelf content te posten over ARCHITECT@WORK?

Het kan voortaan allemaal! Volg onze Instagram account en laat je onderdompelen in onze wereld.

@architect_at_work

Meer info

Veel nieuwe producten gelanceerd op sfeervol ARCHITECT@WORK

20 september 2016

In Rotterdam Ahoy vond op woensdag 14 en donderdag 15 september de zesde editie van ARCHITECT@WORK plaats. Aan 4.256 architecten en andere ontwerpers presenteerden meer dan 280 exposanten uit de bouw hun nieuwste producten. Het thema van het event – Architectuur en Water – was uitgewerkt in verrassende tentoonstellingen en een gevarieerd lezingenprogramma.

Meer info

Lezingenprogramma rond wateropgaven

9 september 2016

Architectenweb heeft rond het thema architectuur en water een gevarieerd lezingenprogramma samengesteld. Sprekers zijn onder meer Kristian Koreman (ZUS), Dirk van Peijpe (De Urbanisten) en Koen Olthuis (Waterstudio.NL).

 

Meer info

ARCHITECT@WORK 2016 staat in teken van architectuur en water

16 februari 2016

ARCHITECT@WORK  heeft een schitterend 2015 achter de rug. Alle internationale edities waren een succes en dus kijkt men reikhalzend uit naar wat 2016 brengt. 2016 wordt immers een belangrijk jaar nu de tweejaarlijkse editie in Rotterdam op de kalender staat en het indrukwekkende rijtje organisaties uitgebreid wordt met nieuwe edities in Rome en Istanbul…

Meer info

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Media

 

Met de ondersteuning van