Rotterdam Ahoy
11 - 12 september 2024

Nieuws

Licht op groen voor ARCHITECT@WORK Rotterdam

11 augustus 2020

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, vindt ARCHITECT@WORK Rotterdam definitief plaats op 16 en 17 september 2020. Op de editie presenteren zo’n tweehonderd exposanten hun innovaties. Rond het thema ‘future-proof’ zijn daarnaast verschillende tentoonstellingen te zien en organiseert Architectenweb wederom het seminarprogramma.

 

De afgelopen periode heeft het team gebruikt om het concept van ARCHITECT@WORK zo aan te passen dat de beursvloer voor iedereen een coronaveilige omgeving is geworden en dat tegelijkertijd de beleving ervan – met het sfeervolle lichtplan, het unieke standenconcept, de uitgebreide en gratis catering – overeind is gebleven.  A@W is er klaar voor.

 

Wat voor veranderingen zijn er zoal doorgevoerd? De meest zichtbare zijn de verruimde openingstijden, nu van 10:00u tot 19:00u. Daarbij vraagt de organisatie aan bezoekers om van tevoren een dagdeel te kiezen waarop zij ARCHITECT@WORK willen bezoeken.

 

Juist ARCHITECT@WORK is natuurlijk ook een plek waarop veel handen geschud worden. Dat kan nog even niet en dat zal best nog wel even wennen zijn maar  iedereen zal er ook enorm van genieten om – op veilige afstand – elkaar weer te zien. Persoonlijk contact is niet alleen menselijk maar ook belangrijk. Voor architecten is het cruciaal om een nieuw product toe te kunnen passen. Je wilt het product daadwerkelijk gezien hebben en het bedrijf erover gesproken hebben.

 

Om het nog eenvoudiger te maken om contacten te leggen, lanceert ARCHITECT@WORK de mogelijkheid om via de app A@W Digital nog eenvoudiger op A@W of daar buiten een (online) afspraak met elkaar te maken. Ook wanneer het niet lukt om ARCHITECT@WORK te bezoeken, kunnen er zo toch nieuwe contacten gelegd worden.

Terug naar overzicht  

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Media

 

Met de ondersteuning van