Rotterdam Ahoy
11 - 12 september 2024

A@W Newsletter

NOA: inspiratie opdoen in uniek belevingspark voor het buitenleven

NOA

13 april 2023

Als tuinarchitect, (interieur)architect, bouwpromotor of professional ben je steeds op zoek naar de nodige inspiratie. Hoe je dat doet voor het ‘buitenleven’ is sinds kort poepsimpel. Dan trek je gewoon richting Kruisem, waar NOA outdoor living op meer dan 30.000 m² meer dan 30 high-end merken samenbrengt in 12 tuinen.

 

 

NOA outdoor living is opgevat als het meest complete inspiratiepark voor ‘buitenleven’ dat je maar kunt vinden. Hier bezoek je geen verkooppunt of een klassieke showroom, maar verruim je je blik en doe je ideeën op. Krijgen projecten in het inspiratiepark concreet vorm? Dan neem je contact op met één van de partners om een ‘buitenleefruimte’ in de praktijk te helpen uitwerken.

 

“Je beleeft outdoor living zoals dat nergens anders kan”, verduidelijkt Hilde Baekelandt, commercial & concept manager NOA. “Je ziet sfeervolle tuinen, vormgegeven volgens de laatste innovaties en trends. Architecten, ontwerpers, planners, designers en hun klanten krijgen er een totaalbelevende blik op het buitenleven.”

 

 

Het aanbod is bijzonder veelzijdig. Het gaat van een moderne stadstuin over een luxueuze villa met zwembad en poolhouse, een wellness buitencomplex of comfortabel tuinkantoor tot een toegankelijk groenplein in de stad of bij een hotel. Het unieke van het initiatief – waarbij het centrale gebouw een creatie is van Binst Architects – merk je in de bijzondere synergie tussen de talrijke gespecialiseerde outdoor living-merken die er hun schouders onder zetten.

 

“Net zoals Noah ooit alle dieren verenigde in zijn ark, brengen wij high-end outdoor living merken samen in een prachtig belevingspark van 25.000 m² buiten en een showroom van 5000 m² binnen”, omschrijft Catherine Degreef, manager van NOA, het prozaïsch.

 

 

Made by Renson


De initiatiefnemer achter NOA outdoor living is het Belgische familiebedrijf Renson, fabrikant van zonwering, ventilatie en buitenleefruimtes.

 

Paul Renson, CEO Renson: “NOA outdoor living ontstond uit een logische evolutie in een sterk veranderd landschap. Voor tuinen is men niet langer op zoek naar één product zoals een overkapping, buitenmeubel of vloerbekleding, maar naar een totaaloplossing. Dankzij de unieke samenwerking tussen al deze high-end merken vormt NOA outdoor living daarvoor de best mogelijke inspiratiebron. Het werd ook een ecosysteem waar we als partners elkaar door kruisbestuiving helpen ontplooien en uiteindelijk versterken.”

 

 

Voor je een bezoek plant aan NOA kan je tijdens de eerstvolgende Architect@Work in Kortrijk (11-12 mei in Kortrijk Xpo) al kennismaken met heel wat van de deelnemende NOA-partners. Naast Renson, sinds jaar en dag een trouwe aanwezige op Architect@Work, kan je op de beursvloer terecht bij Axor, Bega, Carpentier, eSafe, Kreon, Limited Edition, Niko, Petac, Sioen, Planika en Sunbrella.

 

Goed om weten: op 11 en 12 mei is NOA open tot 22 uur. Na een bezoek aan Architect@Work kan je dus nog afzakken naar Kruisem en ontdek je NOA by night.

 

Meer informatie: www.noa-outdoor.com

 

Alle foto’s © NOA

NOA: inspiratie opdoen in uniek belevingspark voor het buitenleven
Neem contact opTerug naar overzicht

A@W Newsletter

Blijf op de hoogte door u op onze maandelijkse newsletter te abonneren!

>> Abonneren

Geïnteresseerd in visibiliteit in onze newsletter?

>> Klik hier!

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Media

 

Met de ondersteuning van