Rotterdam Ahoy
11 - 12 september 2024

A@W Newsletter

Gebruik sanitaire ruimtes schoon, duurzaam en gezond

ISIFLO

8 december 2022

Heb je het over innovatieve producten voor sanitaire ruimtes, dan zal zeker de naam vallen van het in het Nederlandse Duiven gevestigde Isiflo BV. Samen met haar partners werkt dit bedrijf, dat sinds begin 2021 deel uitmaakt van de Isiflo Group (met hoofdvestiging in Noorwegen), nauw samen om sanitaire ruimtes zo schoon, duurzaam en gezond mogelijk te gebruiken.

 

Voor het inrichten van sanitaire ruimtes zijn de wensen vaak uiteenlopend. Bovendien moeten de materialen in deze ruimte ook tegen een stootje kunnen. Tegelijkertijd wil men toch dat de gebruiker een aangename ruimte binnenkomt die stijlvol en praktisch is ingericht.

 

Inspelen op tal van eisen

Isiflo heeft goed begrepen hoe het op de talrijke eisen kan inspelen. Infrarode zeepdispensers, waterkranen of combinaties hiervan, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarbij gaat het om kranen in enkele, dubbele en trio-uitvoeringen voor water, zeep en lucht. Er bestaat ook de mogelijkheid om deze opties te integreren in een unit voorzien van een afsluitbare spiegel met LED-indicatie voor de gebruiker. Deze sanitaire unit is beschikbaar in diverse mogelijkheden qua opstelling en kleur, waardoor deze in elke sanitaire ruimte kan worden toegepast en geïntegreerd.

 


Kranen in enkele, dubbele en trio-uitvoeringen voor water, zeep en lucht.

 

2-in-1-oplossing bij renovatie

Ook bij renovatie treedt Isiflo op de voorgrond. Daarbij speelt de unieke 2-in-1-oplossing een vooraanstaande rol. De 2-in-1-kraan is dé ideale oplossing voor renovatieprojecten waarbij één enkele kraanboring aanwezig is om een nieuwe waterkraan en bijbehorende zeepdispenser te kunnen installeren. Door de meegeleverde pomp is het mogelijk om elke soort vloeibare zeep toe te passen.

 

Totaaloplossingen

Waar we tot slot nog speciaal de aandacht op moeten vestigen, zijn de totaaloplossingen die worden aangeboden voor het wassen en drogen van de handen. Gebruikers worden in een door Isiflo ingerichte sanitaire ruimte nooit geconfronteerd met vuile en natte vloeren, en dit dankzij een unieke alles-in-één oplossing die direct bij de wastafel is gemonteerd. Deze totaaloplossingen zijn verkrijgbaar in zowel wand- als bladmontage.

 


Een unieke alles-in-één oplossing wordt direct bij de wastafel gemonteerd.

 

Meer informatie: www.isiflobv.nl

 

Alle beelden ©  ISIFLO

Gebruik sanitaire ruimtes schoon, duurzaam en gezond
Neem contact opTerug naar overzicht

A@W Newsletter

Blijf op de hoogte door u op onze maandelijkse newsletter te abonneren!

>> Abonneren

Geïnteresseerd in visibiliteit in onze newsletter?

>> Klik hier!

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Media

 

Met de ondersteuning van