Rotterdam Ahoy
11 - 12 september 2024

Randmanifestaties en seminars

ART by SIMONE HEEMSKERK

Simone Heemskerk is een gepassioneerde visual designer en kunstenares met bijna tien jaar ervaring in het creëren van visuele communicatie die écht impact maakt. Haar liefde voor schilderen en tekenen begon al op jonge leeftijd en heeft haar geleid naar een carrière waarin ze haar creatieve talenten volledig kan benutten. In 2023 bereikte Simone de finale van het televisieprogramma "De Nieuwe Vermeer", een erkenning die haar vakmanschap en artistieke visie onderstreept.

 

Simone's werk is gericht op het transformeren van ruimtes door middel van muurschilderingen. Ze gelooft dat muurschilderingen een krachtige manier zijn om zakelijke omgevingen te veranderen en een blijvende indruk achter te laten. Of het nu gaat om een bedrijfspand, horecagelegenheid of evenement, Simone's muurschilderingen versterken de beleving en geven de ruimte een unieke persoonlijkheid. Haar creaties variëren van indrukwekkende kunstwerken die bezoekers verwelkomen tot subtiele schilderingen die de juiste sfeer toevoegen aan vergaderruimtes.

 

Muurschilderingen spelen een cruciale rol in het verbeteren van de klantbeleving. Ze kunnen een ruimte transformeren door niet alleen visuele aantrekkingskracht toe te voegen, maar ook door een emotionele verbinding te creëren. Een goed ontworpen muurschildering kan de identiteit en waarden van een bedrijf versterken, waardoor klanten en bezoekers zich meer verbonden voelen met de ruimte en het merk. Visueel design zorgt voor een echte beleving en door het doorvoeren van een design creëer je herkenbaarheid en een vertrouwd gevoel.

 

Simone beheerst een breed scala aan technieken, wat haar in staat stelt om ontwerpen en stijlen volledig op maat te maken die passen bij de specifieke behoeften van een bedrijf of organisatie. Of het nu gaat om gedetailleerde illustraties, strakke lijnen, of grootschalige muurschilderingen, Simone weet elke visie tot leven te brengen met precisie en creativiteit en gaat hierbij geen uitdaging uit de weg.

 

Simone neemt de klant van a tot z mee in het proces rondom de muurschildering, van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke uitvoering, en zorgt ervoor dat elke stap zorgvuldig wordt begeleid om een perfect eindresultaat te garanderen. Haar vermogen om verschillende stijlen en technieken te combineren zorgt ervoor dat elke muurschildering uniek is en perfect aansluit bij de uitstraling van de ruimte en de boodschap van de klant.

www.simoneheemskerk.nl

1
2
3
4
Terug naar overzicht

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Sponsor

Media

 

 

 

Met de ondersteuning van