Rotterdam Ahoy
11 - 12 september 2024

Nieuws

ARCHITECT@WORK staat in teken van 'Architectuur en Licht'

12 juni 2018

Om de twee jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats in Nederland. Na de 14 internationale edities van vorig jaar is het nu uitkijken naar de zevende editie in Rotterdam Ahoy op 12 en 13 september 2018. In 2018 en 2019 worden ook een aantal nieuwe organisaties aan het reeds uitgebreide internationale aanbod toegevoegd: Turijn, Madrid, Bilbao, Wiesbaden, Hamburg en Oslo.

Komende editie staat in het teken van ‘Architectuur en Licht’, waarmee ingespeeld wordt op een voor (interieur)architecten zeer interessant en brandend actueel topic, zowel op het vlak van de binnen- als de buitenruimte.

Naast het thema mag je verder ook naar goede gewoonte flink wat randmanifestaties verwachten. Op woensdag 12 september om 14u30 start de Architect met een uiteenzetting over het ontwerpen met licht. Om 16u zal Els Zijlstra van MaterialDistrict vertellen over ‘Lovely Light’. Het seminar  ‘Landscape of the Future’ door kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde vindt plaats op donderdag 13 september.

Verder is er de materialententoonstelling ‘Lovely Light’ van MaterialDistrict en zijn ook de Nederlandse fotografen van DAPh naar goede gewoonte weer van de partij. Interessant om nog mee te geven is ‘The ART of upcycling’ door Ocean Sole.

Terug naar overzicht  

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Media

 

Met de ondersteuning van