Rotterdam Ahoy
11 - 12 september 2024

Nieuws

ARCHITECT@WORK introduceert next level lead generation door een gloednieuwe hybride dimensie toe te voegen aan alle events!

11 juni 2020

Het is algemeen geweten dat face to face contact de ultieme boost is voor al uw relaties, of die nu privé of zakelijk zijn. Het is hét type contact dat ons in staat stelt om iemands lichaamstaal correct te interpreteren, dat onze basisnood aan menselijk contact invult, het face to face contact dat zorgt voor de nodige transparantie en dé basis bij uitstek is waarop sterke, zakelijke en lange-termijn relaties gefundeerd zijn.

Net daarom zijn wij ervan overtuigd dat de tijd nu, méér dan ooit, rijp is om te investeren in de professionele live events zoals ARCHITECT@WORK. Ons unieke concept is het meest optimale en kosten efficiënte event om uw recentste productinnovaties live voor te stellen aan een zorgvuldig geselecteerde community van architecten en interieurarchitecten, dit op de meest uiteenlopende locaties in Europa én daarbuiten.

Ons all-in concept wordt u gebracht in dezelfde gemoedelijke en vertrouwde sfeer, maar bovenal in een bijzonder veilige omgeving waarbij alle sanitaire voorzorgsmaatregelen maximaal gerespecteerd worden. Uw gezondheid en veiligheid zijn een absolute prioriteit voor ons team!

De voorbije jaren waren we voor onze events al heel gedreven op zoek naar een goede balans tussen sterke, innovatieve on site content en waardevolle complementaire digitale elementen.

De recente ontwikkelingen hebben onze research echter in een stroomversnelling gebracht en ARCHITECT@WORK is trots jullie te melden dat we vanaf september 2020 next level lead generation zullen introduceren, als onderdeel van ons strategisch plan om een hybride laag toe te voegen aan al onze events.

Deze gloednieuwe hybride dimensie zal u de mogelijkheid geven om zowel fysieke als digitale meetings te plannen, wat u een veel breder bereik garandeert dan ooit voorheen. Dit alles zal u toelaten efficiënter te werken, zowel voor, tijdens als na het event. Wat meteen ook betekent dat u zal kunnen connecteren met contacten die eventueel niet fysiek aanwezig waren.

Begin samen met ARCHITECT@WORK aan uw next level lead generation journey, die verder zal reiken dan uw fysieke aanwezigheid op beide beursdagen. Een exclusieve, nieuwe service die enkel beschikbaar is voor onze exposanten.

Terug naar overzicht  

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Media

 

Met de ondersteuning van